2013.09.11 ir 2013.09.18 VAKARO ŽAIDIMAI…POY

Mokomės, bendraujame ir priimame sprendimus… žaisdami?

Besidominčius (ne)tradiciniais įrankiais kviečiame į naują renginį, – susipažinsime su žaidimais, kurie gali būti sėkmingai naudojami įvairiose organizacijos veiklos srityse. Vieno užsiėmimo trukmė – iki dviejų valandų, planuojamas grupės dydis – 12 dalyvių.

 

2013 m. rugsėjo mėnesį kviečiame susipažinti su žaidimu Points of You (POY). Tai – vienas iš koučingo įrankių, labai gelbstintis individualiuose pokalbiuose vadovams, personalo specialistams, koučeriams, psichologams ir kitiems savo srities profesionalams.

Šis įrankis labai pagyvina daugelį pokalbių ir gali būti sėkmingai naudojamas atrankose, susirinkimuose, komandiniuose pokalbiuose, smegenų šturme, kūrybiškumo skatinimui, pažvelgimui į susidariusią situaciją kitu kampu ir t.t. Žaidimą sudaro kortelės su skirtingomis fotografijomis ir žodžiais/posakiais, taip pat yra istorijų, sakmių ir kitos rašytinės liaudies išminties rinkinys, kuris taip pat parodo galimus sprendimo variantus. Žaidimas ir darbo su juo metodika yra patvirtinta Tarptautinės koučingo specialistų federacijos (ICF) ir yra plačiai naudojamas pasaulinėje praktikoje. POY pristatys ir pamokys naudoti – Povilas Petrauskas, Asociacijos ICF Lietuva viceprezidentas.

 

Registracija >>

Renginių datos: 2013 m. rugsėjo 11 ir 18 d.

(laisvų vietų nebėra. )

Žaidimų pradžia: 17.30 val.

Žaidimų vieta: Personalo valdymo profesionalų asociacijos būstinė – A.Jakšto g.7 III aukštas

(įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).

 

Dalyvio mokestis: 50 Lt

PVPA, KOMAA ir LVKA nariams – dalyvavimas nemokamas.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu