Mintys po vakaro žaidimų POY (2013m. rugsėjis)

DU RUGSĖJO VAKARUS LEIDOME ŽAISDAMI POY

Ilgėjant vakarams šį rugsėjį sugalvojome smagiai praleisti keletą vakarų bendraudami  bei žaisdami  Points of You (POY), padedat Povilui Petrauskui, Asociacijos ICF Lietuva viceprezidentui.

Iki pradedant žaisti POY, apie šį žaidimą žinojome tik tiek, kad – tai vienas iš koučingo įrankių, galintis pagelbėti individualiuose pokalbiuose vadovams, personalo specialistams, konsultantams. koučeriams, psichologams ir kitiems savo srities profesionalams.

Pirmąjį, rugsėjo 11 d., vakarą žaidime dalyvavo 15 dalyvių, tad galėjome išbandyti žaidimą spręsdami pasirinktą bendrą galimą problemą – įmonės darbuotojų  kūrybiškumo vystymą. Buvome maloniai nustebinti, kad žaidimas tikrai palengvina bendravimą, o žaidimo kortelės su skirtingomis fotografijomis ir žodžiais/posakiais gali padėti pamatyti galimus sprendimo variantus. Rugsėjo 18-osios vakarą susirinko net 20 dalyvių, tad dėl didelio dalyvių skaičiaus negalėjome šį kartą išbandyti žaidimo organizacijos aplinkoje, užtat žaidėme mažose grupelėse.

Kadangi abu vakarus žaidime dalyvavo ne tik personalistai, bet ir vadybos konsultantai bei reklamos agentūrų specialistai, tai suteikė žaidimui ir bendravimui tarpusavyje daugiau įvairovės. Be abejo, POY nėra vienintelis galimas įrankis, bet žaisdami įsitikinome, kad šis įrankis tikrai palengvina bendravimą ir pagyvina pokalbius, tad jis gali būti sėkmingai naudojamas atrankose, susirinkimuose, komandiniuose pokalbiuose, smegenų šturme, kūrybiškumo skatinimui, pažvelgimui į susidariusią situaciją kitu kampu ir t.t.

Kadangi tema susilaukė nemažo susidomėjimo, PVPA planuoja organizuoti dar keletą susitikimų personalo specialistams su P.Petrausku ir POY, kurių metu detaliau išanalizuotume/ išbandytume, kaip šį įrankį galima būtų tiesiogiai taikyti savo darbe, pvz. atrankos metu ir pan. Sekite informaciją www.pvpa.lt .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu